Hajózási fordítások a SeaHelp-nek


Fordítóirodánk egyik különleges partnere a hajózással, hajómentési szolgáltatással illetve biztosítással foglalkozó felső–ausztriai székhelyű SeaHelp, akikkel 2015 óta állunk együttműködésben.

A szolgáltatásaikat Európa tengerein három régióban lehet igénybe venni:

  • az északi régió: Hollandia és a Balti-térség
  • a középső régió: Horvátország, Szlovénia és Olaszország,
  • a déli régió: Baleár-szigetek és Costa Brava.

Főbb segítő tevékenységeik közé tartozik a vontatás, üzemanyag szolgáltatás, tartalék alkatrész szállítás illetve 24 órás legénységszolgálat.

Fordítási megbízásaik havi, de bizonyos időszakban akár heti rendszerességgel érkeznek hozzánk: legtöbbször németről franciára, oroszra, magyarra, csehre és lengyel nyelvekre fordítunk.

A SeaHelp weboldalának, papíralapú és online magazinjának fordításában is részt veszünk. Gyakran fordítunk az Adriával, hajózással és yachtokkal kapcsolatosan olyan turizmushoz köthető írásokat is, amelyek gyönyörű helyeket, csodás szigeteket és öblöket ismertetnek meg az olvasóközönséggel.

Büszkék vagyunka arra, hogy a „Sea-Help App” applikáció többnyelvűsítéséhez (angol, német, horvát, olasz, orosz, lengyel, magyar, francia, cseh nyelvekre) is az Educomm Fordítóirodáját kérték fel.
A SeaHelp App szolgáltatás minden hajókapitánynak lehetőséget biztosít arra, hogy gyorsan professzionális segítséget kérhessen lerobbanáskor, megfeneklés esetén vagy egyéb vészhelyzetben.