Weboldal fordítás a Tarkett részére

Tarkett szövegek fordítása

Több mint 12 éve hűséges ügyfelünk a budapesti Graphisoft Parkban található Tarkett Polska magyarországi fióktelepe.
Az évek során a laminált – és vinyl padlóburkolatok műszaki dokumentumait (pl. tanúsítványokat, garanciapapírokat, karbantartási és kezelési útmutatókat), illetve a cég közösségi hálón megjelenő híreit, bejegyzéseit fordítottuk angol nyelvről magyar nyelvre.
A tavalyi év végén egy nagyobb mennyiség fordításával kerestek meg minket, az új Tarkett honlap magyar nyelvű fordításában kérték a segítségünket. Ezek a tartalmak részben a korábbi fordításokból, illetve a termékkollekció frissített változatából álltak, de sok újabb dokumentum, pl. a honlapon megjelenő marketing jellegű cikkek fordítására is szükség volt, összesen kb. 500 000 leütést kellett folyamatos leadással 2019 októberétől az év végéig elkészítenünk.
A fordítások elkészítésében az évek során nagy tapasztalatot szerzett fordítónk segített, aki ismeri a Tarkett termékek jellemzőit, a szakkifejezéseket.

A Tarkett elkötelezett amellett, hogy a lehető legnagyobb vevői élményt kínálja, padló- és sportfelület-megoldások tervezésével az emberek jóléte és a környezet tiszteletben tartása mellett.
Szegmensek széles skáláját szolgálja, a termékek széleskörű kínálatával, elkötelezettek vagyunk a kiválóság biztosításában és az értékteremtésben, innováció és fenntarthatóság által. (Tarkett.com)

Nemzetközi weboldalak fordításához kérjen ajánlatot az Educomm Fordítóirodától!