Sikereink a nyelvoktatásban


Ezen a nyáron is sok megkeresés érkezett hozzánk nyelvtanulással kapcsolatosan gödöllői és környékbeli magánszemélyektől. Sorra kerestük fel nyelvtanárainkat, hogy egyeztetni tudjunk a nyelvórák időpontjairól.

Egyik diákunk kifejezetten amerikai SAT nyelvvizsgára való felkészítést keresett, amelyet sikerült gyorsan megoldanunk. Amerikai anyanyelvű angol tanárunkkal jelenleg is készülnek az október eleji nyelvvizsgára. A vizsgát követően tovább szeretné folytatni a nyelvtanulást Skype-on, mivel egy újabb nylevvizsgára való felkészítéshez szükség lesz a további heti rendszerességű órákra.

Gödöllőről egy hölgy kezdő szintű olasz nyelvtanulás miatt fordult az Educomm Bt.-hez. Szerencsére nyelvtanári adatbázisunkba nemrég jelentkezett egy olasz nyelvtanár, így egy órán belül összekötöttük őket az időpont egyeztetéséhez. Azóta a tanulóhoz egy barátnője is csatlakozott, így hetente már együtt látogatják az olasz nyelvórákat.

Egyik kedves visszatérő ügyfelünk évek óta irodánkban tanult hobbi szinten oroszul, idén viszont úgy döntött, férje példáját követve (aki ugyancsak nálunk tanult) angolul folytatja tovább.

Diákjainknak vidám órákat és kitűzött céljaik eléréséhez sok sikert kívánunk! Ha pedig most vágna a nyelvtanulásba, örömmel várjuk jelentkezését!

Nyelvoktatási szolgáltatásunkról itt olvashat bővebben »