fbpx

+36 20 264 6163 & +36 70 630 1400

forditas@educomm.hu

| |

Nyelvoktatás szolgáltatásunkról

nyelvoktatásEducomm nyelvoktatás: nyelviskolánkat 2004-ban alapítottuk azon céllal, hogy a nyelvi képzés terén a beszédcentrikusságot, a nyelvhelyességet és az egyéni igényeket előtérbe helyező módszerekkel oktassuk a tanulni vágyókat az ország egész területén. Mára az Educomm Nyelviskola az ország valamennyi régiójában rendelkezik profi munkatársakkal.

 

Vállalati nyelvoktatás kihelyezett tanfolyam keretében 

Az Educomm Nyelviskola tökéletes választás, ha a nyelvi képzést kihelyezett tanfolyam keretein belül szeretné biztosítani munkatársai számára. Iskolánk a vállalati nyelvoktatás terén is kiváló minőségben, kedvező áron és megbízhatóan kínálja szolgáltatásait angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz, portugál, holland, román, cseh, török, szlovák, horvát, svéd, szerb, lengyel, görög és magyar nyelveken. Kiterjedt tanári hálózatunkat képzett, tapasztalt és bevizsgált nyelvi szakemberek alkotják, ennek köszönhetően Magyarország bármely pontján eredményes nyelvi képzések megvalósítását tudjuk vállalni.

További információk a céges nyelvtanfolyamokról » 

 

Magán nyelvórák szervezése gyerekek, diákok és felnőttek részére

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a hatékony nyelvtanulásról, így szívesen segítünk az optimális megoldás megtalálásában. Ehhez ha szükséges felmérjük a nyelvtanulással kapcsolatos igényét, az egyedi vagy speciális kéréseket, ellenőrizzük a nyelvtudás szintjét és segítünk megtalálni a környék legjobb magántanárát.

További információk a nyelvórák szervezéséről »

 

Utazós nyelvcsomag – egyedülálló távoktatási rendszer

Az Educomm Traveller’s Language Pack (utazós nyelvcsomag) hatékony módja és kiegészíője a gyors és sikeres nyelvtanulásnak! 2 csomagunk rendelhető CD-n audio vagy mp3 formátumban: angol kezdő és angol haladó.

További információk az utazós nyelcsomagról »

 

hu_HUHU