Kiscsoportos céges nyelvtanfolyamok


Évek óta sikerrel szervezünk kiscsoportos vállalati nyelvtanfolyamokat. A globalizációban, az erősödő piaci versenyben kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egyre több vállalkozás tulajdonosa ne csak szavakkal, hanem munkaidő kedvezménnyel vagy anyagilag is támogassa munkatársai nyelvi fejlődését.

Fordítóirodaként mindent megteszünk azért, hogy cégcsoportunk munkatársainak magas színvonalú nyelvoktatási lehetőséget biztosítsunk.

Angol nyelvórák már 2015 óta, heti rendszerességgel zajlanak gödöllői irodaházunkban. Külföldi partnereink révén elengedhetetlen az angol nyelv folyamatos használata, szinten tartása és fejlesztése, mivel napi szinten levelezünk, telefonálunk velük, ellenőrizzük az elkészült anyagokat és adott esetben akár belső lektorálást is végzünk.

Külföldi partnereink között nem csak angol anyanyelvűek vannak, együttműködésben állunk például a Tchibo-val, az OTTO-val, és a Mercedes-szel is, így a velük való kommunikációban komoly előnyt jelent a német nyelv ismerete. Ennek hatására és a nyelvek iránti lelkesedést összekovácsolva az Educomm cégcsoport egy új nyelvtanfolyam elindítása mellett döntött. A német nyelvórák szeptemberi meghirdetése annyira sikeresnek bizonyult, hogy 7 munkatársunk is jelentkezett, így az órákon részt vesznek projektmenedzserek, könyvelők és programozók egyaránt. A korán reggel induló nyelvórák kiváló eszközei a csapatépítésnek és a jó hangulatú munkanapkezdésnek is 🙂

Amennyiben ránk bízná munkatársai nyelvi fejlesztését, vagy kedvet kapott nyelvtudása javításához, esetleg egy új idegen nyelv elsajátításához, olvassa el szolgáltatásunkat, vagy keressen minket bizalommal!