fbpx

+36 20 264 6163 & +36 70 630 1400

forditas@educomm.hu

| |

Nyelvoktatás cégeknek

 

Nemcsak iskolánk falai között zajlik színvonalas és hatékony nyelvi képzés, hanem évente több száz kihelyezett tanfolyamot tartunk cégeknek, közintézményeknek és egyéb csoportoknak.

Vállalati nyelvoktatás kihelyezett tanfolyam keretében

Educomm nyelvoktatás cégeknekAz Educomm Nyelviskola tökéletes választás, ha a nyelvi képzést kihelyezett tanfolyam keretein belül szeretné biztosítani munkatársai számára. Iskolánk a vállalati nyelvoktatás terén is kiváló minőségben, kedvező áron és megbízhatóan kínálja szolgáltatásait angol, német, olasz, spanyol, francia, orosz, portugál, holland, román, cseh, török, szlovák, horvát, svéd, szerb, lengyel, görög és magyar nyelveken.

Kiterjedt tanári hálózatunkat képzett, tapasztalt és bevizsgált nyelvi szakemberek alkotják, ennek köszönhetően Magyarország bármely pontján eredményes nyelvi képzések megvalósítását tudjuk vállalni.

Nyelvoktatói tevékenységünk legjelentősebb részét az intézményi és vállalati nyelvoktatás, illetve a cégek részére szervezett kihelyezett tanfolyamok megvalósítása teszi ki. Az elmúlt 15 év tapasztalataira alapozva olyan szervezési és minőségbiztosítási rendszert működtetünk a vállalati képzéseinken, melynek használatával a legkisebb gazdasági vállalkozás és a több ezer főt foglalkoztató multinacionális nagyvállalatok képzési igényeit is magas színvonalon, kiváló minőségben és kedvező árakon tudjuk megvalósítani.

Iskolánk megfelel a legszigorúbb szakmai és elszámolási feltételeknek. Többször vettünk már részt külsős finanszírozású, támogatott képzések lebonyolításában is. Szakmai tapasztalatunk és referenciáink garanciát jelentenek az Ön és a vállalata számára, hogy képzései megvalósításában az Educomm Nyelviskola az ideális partner.
A vállalati nyelvoktatás terén az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

  • Általános nyelvtanfolyamok angol, német, spanyol, olasz, francia, magyar, orosz, holland, portugál, cseh, szerb, svéd, szlovák, horvát, lengyel, görög, török és román nyelven
  • Speciális nyelvi képzés (nyelvtani rendszerező, szintentartó, kommunikációs tréningek)
  • Szakmai nyelvtanfolyamok (üzleti, irodai, ipari, banki, kereskedelmi, IT stb.)
  • Nyelvvizsgáztatás államilag elismert és nemzetközi nyelvvizsgarendszerekben
  • Képzési tanácsadás
  • Ingyenes előzetes tudásszint felmérés
  • Nyelvi coaching, speciális nyelvi tréningek
  • Külföldi nyelvtanfolyamok

 

Kérje ajánlatunkat most!


Név:*
Telefon:
-
Tanulni kívánt nyelv
Heti óraszám:*
Üzenet:*
E-mail:*
Cím:

Módszereink

Szintrendszerünket az Európa Tanács nyelvi szintjeihez (KER) igazítottuk. Nyelvtanfolyamainkon egyforma fontossággal bír a nyelvtani alapok elsajátítása, a szókincsfejlesztés és a nyelvi készségek (beszédkészség, hallás utáni szövegértés, olvasási készség, íráskészség) fejlesztése. Kommunikatív nyelvoktatási módszerünk révén páros és csoportos kommunikációs feladatokkal biztosítjuk a tanult nyelvtani részek gyakorlását. Arra törekszünk, hogy tanulóink az adott nyelvterület kultúrájának és életmódjának megismerése mellett az ott élő emberek mindennapjaiból is ízelítőt kapjanak, valamint olyan hasznos tudást szerezzenek a képzés alatt, melyet a mindennapi munkájuk során is eredményesen tudnak használni. A nyelvi képzés során igyekszünk egyensúlyt teremteni tanóráinkon a magas színvonalú szakmai munka és a kellemes, barátságos légkör között.

Kihelyezett tanfolyam megszervezése

A kihelyezett tanfolyamok esetében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legtöbb szervezési terhet levegyük a megrendelő válláról. Az Ön vállalata által meghatározott célokra és elvárt eredményekre hatékony megoldást kínálunk mind a szakmai, mind a szervezési, mind pedig a riportálási feladatokban. Több ezer kihelyezett nyelvtanfolyam megvalósításának tapasztalatával gyakorlatilag bármilyen iparág elvárásainak eleget tudunk tenni, legyen az saját, állami vagy EU-s forrásból finanszírozott nyelvi képzés.

Vállalati nyelvoktatás esetén a tanfolyam megkezdése előtt ingyenes szint- és igényfelmérést tartunk, képzési tanácsadást biztosítunk, majd ennek alapján elkészítjük a lehető legoptimálisabb csoportbeosztást, ami mind szakmailag, mind pedig költséghatékonyságban ideális a megbízónk részére.

A vállalati képzés tanóráiról e-naplót vezetünk, amelyben rögzítjük a hallgatók részvételét, az egyes órákon leadott és átvett tananyagot, valamint a résztvevők eredményeit. A tanár folyamatosan figyelemmel kíséri és értékeli a tanulók fejlődését, amelyről egyéni megbeszélés során, valamint a cég számára részletes írásos beszámolóban, illetve igény esetén vizsga formájában ad tájékoztatást, így a munkavállalók képzési fejlődése mérhetővé válik. A képzés során folyamatosan figyelemmel kísérjük a hallgatók elégedettségét, melyről részletes statisztikai jelentés küldünk a megrendelőnek az előzetesen megbeszélt időszakos rendszerességgel, illetve a tanfolyam lezárását követően is.

Az egyes nyelvi szintek végén a résztvevők zárótesztet írnak, amelynek eredményes megírása esetén értékelést kapnak a modul sikeres elvégzéséről. Valamennyi kihelyezett nyelvtanfolyam esetében a cégre szabott tanmenet, haladási ütemterv és igény esetén speciális szakmai anyag készül.

A vállalati nyelvoktatás során az órákat a megrendelő telephelyén tartjuk, az időpontokat és a beosztást teljes mértékben a cég munkarendjéhez igazítva. A kihelyezett tanfolyam kezdési dátuma és az órarend kialakítása a szabadságolások és más elfoglaltságok figyelembe vételével történik.

Országos lefedettség

Kihelyezett képzéseinket Gödöllőn vagy akár az ország bármely területén megszervezzük, maximálisan figyelembe véve megrendelőink egyéni igényeit. Az EducommNyelviskola 2004-es alapítása óta Magyarország számos megyéjében szervezett kihelyezett nyelvtanfolyamokat.

Települések, ahol már szerveztünk nyelvtanfolyamot

Aszód, Balatonfüred, Békéscsaba, Biatorbágy, Budapest, Budaörs, Cegléd, Csongrád, Debrecen, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunaújváros, Eger, Érd, Esztergom, Gödöllő, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hódmezővásárhely, Isaszeg, Jászberény, Kecskemét, Keszthely, Kunszentmiklós, Lökösháza, Makó, Marcali, Miskolc, Mohács, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Paks, Pápa, Pécs, Salgótarján, Sátoraljaújhely, Siófok, Solymár, Sopron, Szarvas, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Törökbálint, Vác, Velence, Veszprém, Zalaegerszeg, Zalakomár, Zirc

Nyelvvizsga felkészítés

Az EducommNyelviskolában nagy népszerűségnek örvendenek az akkreditált és nemzetközileg elismert nyelvvizsgákra felkészítő tanfolyamok. Iskolánk az általános nyelvtudást mérő, ECL és EURO nyelvvizsgákra is szervez felkészítő tanfolyamot. Az üzleti nyelvvizsga iránt érdeklődő hallgatóink az államilag elismert EUROPRO vizsgákra készülhetnek iskolánkban.

Az Educomm Nyelviskola rövid határidőre elkészíti az Ön vállalatának legkedvezőbb árajánlatot. Kérjük, az alábbi adatbekérőn adja meg röviden a tervezett képzési adatokat, munkatársunk hamarosan jelentkezni fog Önnél. Köszönjük megtisztelő bizalmát.

hu_HUHU