fbpx

+36 20 264 6163 & +36 70 630 1400

forditas@educomm.hu

| |

Rólunk

Az EDUCOMM Kommunikációs Bt. 2004-ben alakult nyelvi szolgáltató. Nem egy egyszerű fordítóiroda, amelynek tevékenysége a fordítandó dokumentumok éppen szabad kapacitással rendelkező fordítóknak történő továbbítására korlátozódik, hanem komplex nyelvi szolgáltatásokat nyújtó központ, amely segít Önnek optimalizálni a nyelvi szolgáltatásokat igénylő feladatokat.

18 éves tapasztalattal és innovatív megoldások alkalmazásával hatékonyan segítjük céljai elérését. Csapatunk rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy a nyelvi akadályok gátak helyett ugródeszkákká váljanak.


Cégünk neve két fő tevékenységünket tükrözi: az edukáció (oktatás) és a kommunikáció (leginkább idegen nyelvű) együttese alkotja az EDUCOMM-ot.

Folyamatosan keressük a legjobb megoldásokat, fejlesztjük szolgáltatásainkat és innovatív módszereket dolgozunk ki, hogy Önnek mindig a legjobbat nyújthassuk, olyan nyelvi szolgáltatást, ami minden minden igényét kielégíti. Az Ön által ránk bízott fordítási feladatok végrehajtását cégünkön belül több éves informatikai, fordításszervezői tapasztalattal rendelkező, idegen nyelveket beszélő munkatársak koordinálják.

A fordítási feladatokat pedig olyan szakfordítók végzik, akik:

  • megbízhatóak és rugalmasak;
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek;
  • ismerik a fordítástámogató szoftvereket;
  • magas szintű számítógép-kezelői ismeretekkel rendelkeznek.

Mára több száz hazai és külföldi fordító-partnerünk van, akik bevonásával garantáljuk a kiváló minőséget.

Alább megismerheti azt a csapatot, amely leghőbb vágya, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

Maczkó-Horváth Melinda

Projektmenedzser

Melinda 2018-ban csatlakozott a csapathoz. Remekül beszél angolul és különleges logikai érzéke van. Kiválóan kezeli a számítógépet és könnyűipari mérnöki végzettsége nagyon hasznos a kapcsolódó szakfordítások minőség-ellenőrzése terén.

Ócsai Boglárka

Ügyfélkapcsolati menedzser

Bogi 2020-ban még a Covid19 megjelenése előtt érkezett csapatunkhoz, és azóta is kifogyhatatlan energiával végzi feladatait. Ügyviteli feladatok, fordítási projektek és a nyelvoktatás szervezése mellett angol nyelvet is tanít nyelviskolánkban.

Nagy Dénes

Ügyvezető igazgató

Dénes az Educommot legidősebb gyermekének tekinti. A cég alapítójaként 2004 óta együtt él, sír és nevet az Educommal. Azt vallja, hogy a siker kulcsa a kemény munka, az optimizmus és az elégedett ügyfél, ezt adja át a munkatársainak és…

Kámán Árpád

Üzletfejlesztési igazgató

Árpi három dologért felel: meglévő ügyfeleink elégedettségéért, ügyfélkörünk bővüléséért és folyamataink javításáért. Szakfordító diplomája és tapasztalata révén nem csak az üzletet, hanem a fordítói szakmát is nagyon jól érti.

Ruschel Erika

Pénzügy és könyvelés

Erika a cég indulása óta  felel azért, hogy stimmeljen az elszámolás. Ő rögzíti a bejövő számlákat és gondoskodik kiegyenlítésükről, illetve a kiküldött számlákat is ő kezeli. Ő készíti el az időszakos bevallásokat, számolja a béreket és járulékokat is.

Klausz Gábor

Irodavezető

Gábor 2015-ben költözött Máltára, ahol jelenleg az Educomm máltai képviseletét látja el. Elsősorban a Máltára költöző közép-európaiaknak nyújt nyelvi és beilleszkedési támogatást. A magyar mellett angolul és arabul beszél.

hu_HUHU