+36203672717 & +36202646163

forditas@educomm.hu

Rólunk

Az EDUCOMM Kommunikációs Bt. egy 2004-ben alakult nyelvi szolgáltató. Nem egy egyszerű fordítóiroda, amelynek tevékenysége a fordítandó dokumentumok éppen szabad kapacitással rendelkező fordítóknak történő továbbítására korlátozódik, hanem egy komplex nyelvi szolgáltatásokat nyújtó központ, mely segít Önnek optimalizálni a nyelvi szolgáltatásokat igénylő feladatokat. 10 éves tapasztalattal és innovatív megoldások alkalmazásával hatékonyan segítjük céljai elérését. Csapatunk rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy a nyelvi akadályok gátak helyett ugródeszkákká váljanak.

Cégünk neve két fő tevékenységünket tükrözi: az edukáció, azaz oktatás és a kommunikáció, elsősorban idegen nyelvű kommunikáció együttese alkotja az EDUCOMM-ot.

Folyamatosan keressük a legjobb megoldásokat, fejlesztjük szolgáltatásainkat és innovatív módszereket dolgozunk ki, hogy Önnek mindig a legjobbat nyújthassuk, olyan nyelvi szolgáltatást, ami minden minden igényét kielégíti. Az Ön által ránk bízott fordítási feladatok végrehajtását cégünkön belül több éves informatikai, fordításszervezői tapasztalattal rendelkező, idegen nyelveket beszélő munkatársak koordinálják.

A fordítási feladatokat pedig olyan szakfordítók végzik, akik:

-megbízhatóak és rugalmasak;
-több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek;
-ismerik a fordítástámogató szoftvereket;
-magas szintű számítógép-kezelői ismeretekkel rendelkeznek.

Mára több száz hazai és külföldi fordító-partnerünk van, akik bevonásával garantáljuk a kiváló minőséget.

Alább megismerheti azt a csapatot, amely az elmúlt évek alatt minőségileg és mennyiségileg is sokat fejlődött, azt a csapatot, amelynek leghőbb vágya, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

 

Czindrity Attila

Support

Attila felel a számítógéppark, szervereink és hálózatunk zökkenőmentes múködéért.

Tóth Alexandra

Junior Project Manager

Szandra felel azért, hogy minden fordítandó dokumentum megfelelően elő legyen készítve a fordításhoz.

Ruschel Erika

Pénzügy és könyvelés

Erika immáron 12 éve felel azért, hogy stimmeljen az elszámolás. Ő rögzíti a bejövő számlákat és gondoskodik kiegyenlítésükről, illetve a kiküldött számlákat is ő kezeli. Ő készíti el az időszakos bevallásokat, számolja a béreket és járulékokat is.

Szépkúti Edit

Irodavezető

Edit 2016-ban külsősként csatlakozott az Educomm csapatához. Mivel Genfben él, célszerűen az Educomm svájci irodáját vezeti, ahol expatoknak és cégeknek nyújt nyelvi segítséget a magyarországi anyavállalattal szoros együttmáködésben.

Klausz Gábor

Irodavezető

Gábor 2015-ben költözött Máltára, ahol jelenleg az Educomm máltai képviseletét látja el. Elsősorban a Máltára költöző közép-európaiaknak nyújt nyelvi és beilleszkedési támogatást. A magyar mellett angolul és arabul beszél.

Vágó Judit

Project Manager

Judit a fordítási üzletágunk motorja. 2013-ban beugrósként érkezett hozzánk helyettesíteni, egy hónapra, de lelkiismeretessége, az ügyfelekhez való hozzáállása és maximalizmusa annyira elvarázsolta munkatársainkat, így csak egy megoldás maradt, “magtartottuk”. Magyarul, angolul és franciául kommunikál partnereinkkel, akiknek a projektjeit kezeli.

Konczér Melinda

Pályázati szakértő

Melinda elsősorban adminisztratív feladatokat lát el nálunk. Fő profilja a dokumentumkezelés, engedélyeztetési eljárások és pályázatírás.

Kámán Árpád

Business Development Manager

Árpi három dologért felel: meglévő ügyfeleink elégedettségéért, ügyfélkörünk bővüléséért és folyamataink javításáért. Szakfordító diplomája és tapasztalata révén nem csak az üzletet, hanem a fordítói szakmát is nagyon jól érti.

Nagy Dénes

Ügyvezető igazgató

Dénes az Educommot legidősebb gyermekének tekinti. A cég alapítójaként immáron 12 éve együtt él, sír és nevet az Educommal. Azt vallja, hogy a siker kulcsa a kemény munka, az optimizmus és az elégedett ügyfél, ezt az elvet adja át…

Román Tímea

Project Manager

Timi 2016-ban kezdett nálunk. Gyorsan megtanulta a projektmenedzsment csínját-bínját az elődjétől, Rékától, aki 12 évig dogozott nálunk. Angolul, németül és spanyolul is kiválóan beszél, korábban szerzett asszisztensi munkatapasztalata révén pedig ideális partnere ügyfeleinknek.