fbpx

+36(20)367-2717 & +36(20)264-6163

forditas@educomm.hu

Rólunk

Az EDUCOMM Kommunikációs Bt. 2004-ben alakult nyelvi szolgáltató. Nem egy egyszerű fordítóiroda, amelynek tevékenysége a fordítandó dokumentumok éppen szabad kapacitással rendelkező fordítóknak történő továbbítására korlátozódik, hanem komplex nyelvi szolgáltatásokat nyújtó központ, amely segít Önnek optimalizálni a nyelvi szolgáltatásokat igénylő feladatokat.

17 éves tapasztalattal és innovatív megoldások alkalmazásával hatékonyan segítjük céljai elérését. Csapatunk rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez, hogy a nyelvi akadályok gátak helyett ugródeszkákká váljanak.


Cégünk neve két fő tevékenységünket tükrözi: az edukáció (oktatás) és a kommunikáció (leginkább idegen nyelvű) együttese alkotja az EDUCOMM-ot.

Folyamatosan keressük a legjobb megoldásokat, fejlesztjük szolgáltatásainkat és innovatív módszereket dolgozunk ki, hogy Önnek mindig a legjobbat nyújthassuk, olyan nyelvi szolgáltatást, ami minden minden igényét kielégíti. Az Ön által ránk bízott fordítási feladatok végrehajtását cégünkön belül több éves informatikai, fordításszervezői tapasztalattal rendelkező, idegen nyelveket beszélő munkatársak koordinálják.

A fordítási feladatokat pedig olyan szakfordítók végzik, akik:

  • megbízhatóak és rugalmasak;
  • több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek;
  • ismerik a fordítástámogató szoftvereket;
  • magas szintű számítógép-kezelői ismeretekkel rendelkeznek.

Mára több száz hazai és külföldi fordító-partnerünk van, akik bevonásával garantáljuk a kiváló minőséget.

Alább megismerheti azt a csapatot, amely leghőbb vágya, hogy megfeleljen az Ön elvárásainak.

 

Vágó Judit

Üzletágvezető

2020 májusában kislánya született, így otthonról várja, hogy visszatérjen 🙂 2013-ban beugrósként érkezett hozzánk, de lelkiismeretessége, ügyfelekhez való hozzáállása és maximalizmusa annyira elvarázsoló volt, hogy fordítási üzletágunk vezetőjévé vált.

Maczkó-Horváth Melinda

Projektmenedzser

Melinda 2018-ban csatlakozott a csapathoz. Remekül beszél angolul és különleges logikai érzéke van. Kiválóan kezeli a számítógépet és könnyűipari mérnöki végzettsége nagyon hasznos a kapcsolódó szakfordítások minőség-ellenőrzése terén.

Győri Anita

Ügyfélkapcsolati menedzser

Anita 2018-ban csatlakozott az Educommhoz. Friss diplomásként új lendületet hozott a csapatba. Hamar kiderült, hogy zenei vénája és kiváló angol nyelvismerete nagy hasznára válik majd a csapatnak. Ügyfeleink különösen kedvelik vidám, segítőkész, fiatalos hozzáállása miatt.

Ócsai Boglárka

Ügyfélkapcsolati menedzser

Bogi 2020-ban még a Covid19 megjelenése előtt érkezett csapatunkhoz, és azóta is kifogyhatatlan energiával végzi feladatait. Ügyviteli feladatok, fordítási projektek és a nyelvoktatás szervezése mellett angol nyelvet is tanít nyelviskolánkban.

Nagy Dénes

Ügyvezető igazgató

Dénes az Educommot legidősebb gyermekének tekinti. A cég alapítójaként 2004 óta együtt él, sír és nevet az Educommal. Azt vallja, hogy a siker kulcsa a kemény munka, az optimizmus és az elégedett ügyfél, ezt az elvet adja át a…

Kámán Árpád

Üzletfejlesztési igazgató

Árpi három dologért felel: meglévő ügyfeleink elégedettségéért, ügyfélkörünk bővüléséért és folyamataink javításáért. Szakfordító diplomája és tapasztalata révén nem csak az üzletet, hanem a fordítói szakmát is nagyon jól érti.

Czindrity Attila

Support

Attila felel a számítógéppark, szervereink és hálózatunk zökkenőmentes működéséért. Jelentős szerepe van a különböző ügyviteli és adminisztrációs feladatok határidőben történő megoldásában.

Ruschel Erika

Pénzügy és könyvelés

Erika a cég indulása óta  felel azért, hogy stimmeljen az elszámolás. Ő rögzíti a bejövő számlákat és gondoskodik kiegyenlítésükről, illetve a kiküldött számlákat is ő kezeli. Ő készíti el az időszakos bevallásokat, számolja a béreket és járulékokat is.

Posztós Bettina

Pályázati szakértő

Betti elsősorban adminisztratív feladatokat lát el nálunk. Fő profilja a dokumentumkezelés, engedélyeztetési eljárások és pályázatírás.

Klausz Gábor

Irodavezető

Gábor 2015-ben költözött Máltára, ahol jelenleg az Educomm máltai képviseletét látja el. Elsősorban a Máltára költöző közép-európaiaknak nyújt nyelvi és beilleszkedési támogatást. A magyar mellett angolul és arabul beszél.

hu_HUMagyar
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch hu_HUMagyar