+36203672717 & +36202646163

forditas@educomm.hu

Referenciák

Az elmúlt évek során számos ismert és elismert szervezetnek dolgoztunk. Vannak ügyfeleink, akiknek csak alkalomszerűen, évi 2-3 alkalommal, másoknak rendszeresen, havi, sőt olykor napi rendszerességgel támogatjuk munkáját.

Néhány kiemelt partnerünk és munkánk:

A City Media AS (Norvégia) számára szórakoztató jellegű online és elektronikus tartalmak honosítása angolról cseh, lengyel, magyar és ukrán nyelvekre. Ugyan ez egy régi projekt, hiszen 2007-ben teljesítettük, azonban nagyon büszkék vagyunk rá, mert ez volt az első komolyabb többnyelvű megbízásunk.

Az ERSTE Bank Nyrt.-nek (Magyarország) 2007 júniusa óta dolgozunk rendszeresen. Első megbízásunk egy négynyelvű nemzetközi összejövetel szinkrontolmácsolása és tolmácstechnika biztosítása volt. Elsősorban HR, stratégiai, pénzügyi és jogi témájú fordításokat teljesítünk a bank számára.

Az OTTO Central Europe Ltd. cégnek (Magyarország) online és offline katalógusok fordítása németről cseh, román és magyar nyelvekre.

A Trilobita Zrt. TriDoc (Magyarország) dokumentumkezelő rendszer kezelőfelületének fordítása 9,5 nyelvre (az egyszerűsített és a hagyományos kínai nyelvet 1,5-nek számolva), majd a rendszerbe feltöltve a szövegcímkék ellenőrzése és szükség szerint javítása a funkciónak, rendelkezésre álló helynek és megjelenésnek (layout) megfelelően.

A Tchibo GmbH Hamburg (Németország) szórakoztatóipari eszközök, lakberendezési kiegészítők és szépségápolási termékek használati útmutatóinak fordítása németről magyarra.