+36-20-3672717 & +36-20-2646163

forditas@educomm.hu

Referenciák

Az elmúlt másfél évtizedben több ezer üzleti partnernek dolgoztunk már: magánszemélyeknek, egyéni vállalkozásoknak, KKV-knak, közintézményeknek, hivataloknak, civil szervezetnek, hazai nagyvállalatoknak és milliárdos árbevételű multinacionális cégeknek.

Célunk, hogy partnereink kizárólagos nyelvi szolgáltatóivá váljunk, hogy rendszeres beszállítókká, alvállalkozókká váljunk.

Mivel szigorítottunk adatvédelmi szabályainkon, ezen az oldal csupán néhány megbízónk logóját szerepeltetjük.

  • Az ERSTE Bank Nyrt.-nek (Magyarország) 2007 júniusa óta dolgozunk rendszeresen. Első megbízásunk egy négynyelvű nemzetközi összejövetel szinkrontolmácsolása és tolmácstechnika biztosítása volt. Elsősorban HR, stratégiai, pénzügyi és jogi témájú fordításokat teljesítünk a bank számára.
  • Az OTTO Central Europe Ltd. cégnek (Magyarország) online és offline katalógusok fordítása németről cseh, szlovák, román és magyar nyelvekre.
  • A Trilobita Zrt. TriDoc (Magyarország) dokumentumkezelő rendszer kezelőfelületének fordítása 9,5 nyelvre (az egyszerűsített és a hagyományos kínai nyelvet 1,5-nek számolva), majd a rendszerbe feltöltve a szövegcímkék ellenőrzése és szükség szerint javítása a funkciónak, rendelkezésre álló helynek és megjelenésnek (layout) megfelelően.
  • A Tchibo GmbH Hamburg (Németország) szórakoztatóipari eszközök, lakberendezési kiegészítők és szépségápolási termékek használati útmutatóinak fordítása németről magyarra.

hu_HUMagyar
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch hu_HUMagyar