+36203672717 & +36202646163

translation@educomm.hu

Educommfordítóiroda‘It is simple’ just call us!‘Modern & and reliable tools’ dedicated to translation

Educomm

translation agency

We have been engaged in translation, proofreading, editing, interpretation and the use of interpretation equipment for 12 years. We eagerly monitor the activities and needs of our clients, aiming to offer them the best solutions.

Read More

‘It is simple’

just call us!

All members of our staff are available between 09:00 and 17:0, though if you need urgent assistance in a foreign language at the weekend, our colleagues on duty will be happy to assist you.

Read More

‘Modern & and reliable tools’

dedicated to translation

These days you need more than excellent foreign language skills to become a good translator. Computer literacy and background are equally important. That is why we focus especially on the continuous development of our tools and the training of our staff.

Read More

Welcome to Educomm translation agency! Look no further if you need a translater or an interpreter.

Request for an immediate quote

Our services

Our translation service
is at your disposal

Translation

Even on online content management interface, in MemoQ, Trados or with some other TEnT tool, as it is best.

Interpreting

Are you about to organise a conference involving foreign partners? We offer you our interpreters and equipment.

DTP

We undertake not only the translation, but also print-ready production of your materials on Mac OS and Windows operating systems.

Contact

Do not hesitate to contact us or ask questions because we have been providing linguistic services for 12 years.

Are you interested in our services as a sub-contractor and not as a client? Click here

Welcome to the website of Educomm translation agency!

I established our company in 2004 in order to offer high quality services to satisfy the foreign language communication needs of our clients relying on my then four years of professional experience gained in translation and interpreting in the market of language services. These days EDUCOMM is a major, well capitalised company in the market of language service providers.

 

Our IT systems are developed continuously in terms of hardware and software. We also strongly concentrate on the language and professional skills of our translators and interpreters and thus can compete with the largest Hungarian and international agencies.

 

Each member of our team is required to offer the best solution to each client because client satisfaction is key to our success.

 

Should you have any question, our collegues are at your disposal. I hope to welcome you among our clients soon.

 

Dénes Nagy
executive director, owner

Our activities in figures

delivered orders

13585

sub-contractors

230

Documents

8.700.000

clients

1350

Our language services

Translation

Az Educomm ügyvezetője, Nagy Dénes 2000. óta foglalkozik fordítással és nyelvi projektmenedzsmenttel. Kezdetben szinte kizárólag magyarországi illetékességű partnereknek dolgoztunk. Az elmúlt évek során ügyfeleink és beszállítóink köre kibővült. Egyre több külföldi partnerrel állunk kapcsolatban. Horvát, bolgár, kínai vagy esetleg tigrinya fordításra van szüksége? Nálunk nincs lehetetlen!

Proofreading

A fordítás az fordítás. Általában a célnyelvi szövegen érezni, hogy nem az az eredeti. Ha egy dokumentumot publikálni szeretne vagy más okból van szükség kiemelkedő minőségre, nem érdemes megspórolni a lektorálás felárát. Gondolja át, hány új megrendelésből térülne meg a lektorálás költsége és döntsön piaci alapon!

DTP

Azaz Desktop Publishing nyomdakész tördelést jelent. Rendszeresen van dolgunk QuarkXPress, InDesign vagy ezekből nyomtatott/generált PDF formátumú kiadványokkal. Ezek egy részét ügyfeleink közvetlenül küldik a nyomdába. Nincs annál idő- és költséghatékonyabb megoldás, ha a fordítást és lektorálást követően a szöveget és a fordítókat ismerő tördelőnk készíti el a nyomdakész anyagot.

Interpreting

Egy vendég érkezik Horvátországból vagy egy egész csapat Franciaországból, esetleg Ön utazik Németországba vagy Ausztriába potenciális ügyfelekhez tárgyalni?! Ön is tisztában van vele, hogy olykor egy szó többet és ezer eurónál és nem engedheti meg magának a félreértéseket? Az Educomm tolmácsai mindig az Ön rendelkezésére állnak!

Interpreting equipment

Konferenciákon, workshopokon és kiállításmegnyitókon tolmácsaink rendszerint tolmácskabinban ülnek, fülhallgatón hallgatják az előadókat, az általuk elmondottakat pedig a résztvevők egy része célnyelven szintén fülhallgatón hallgatja.
Gyárlátogatások, városnézések során úgynevezett tour guide rendszert használunk, amely szabadtéren is kiváló hangminőséget biztosít.

Professional expertise
100%

Work capacity
100%

Loyalty
100%

Equipment
100%

Ügyfélközpontúság
100%

Rólunk mondták

Dagmar Strobl – egyéni fordító
Szépművészeti Múzeum – Pénzes Boróka
CSM bakery – Fehér Ella
Biropharma – Szabó Ákos
Naturmed Hotel Carbona – Pápai Zsuzsanna
Szent István Egyetem – Dr. Veresné Valentinyi Klára
IBC Solutions – Balázs Barbara
Andrew Wang egyéni fordító

Key partners

en_GBEnglish (UK)
hu_HUMagyar de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK)