fbpx

+36 20 264 6163 & +36 70 630 1400

ubersetzung@educomm.hu

| |

Árgarancia

Az Educomm-nál célunk, hogy folyamataink hatékonyak legyenek, költségeinket és árainkat pedig a lehető legalacsonyabban tartsuk.

Az Árgarancia azt jelenti, hogy ha egy versenytársunktól alacsonyabb árajánlatot kap, mi garantáljuk, hogy a kedvezőbb árajánlatnál további 5%-kal kedvezőbb díjért vállaljuk a fordítást. Így mindig magas minőségű, alacsony költségű fordítást kap.

A versenytárs árajánlatának 8 napon belül készült, hivatalos ajánlatnak kell lennie egy olyan Magyarországon bejegyzett vállalkozástól, amelynek bejegyzett tevékenységi körei közt az ajánlattétel idején legalább 5 éve szerepel a fordítás tevékenység, és amelynek tevékenység a vállalkozás hivatalos weboldala is alátámasztja. Az árajánlatban kínált szolgáltatásoknak ugyanazokat a szolgáltatásokat és feltételeket kell tartalmaznia, amit az Educomm árajánlata tartalmaz, megegyező teljesítési határidővel.

Az Educomm fenntartja a jogot, hogy további igazoló információkat kérjen az árajánlat hitelességének igazolásához, és fenntartja a jogot, hogy az ajánlat hitelességének tisztázatlansága esetén elutasítsa a kötelezettségvállalást.

A tisztességes vállalkozói magatartás, a fair trade és a fordítói etikai kódex jegyében kizárólag olyan árajánlatot tudunk elfogadni, ahol a vállalási díj kevesebb mint 30%-kal alacsonyabb a hivatalos árajánlatunknál, értékében pedig összesen legfeljebb nettó 250000 Ft a különbözet.

de_DEDE