+36-20-3672717 & +36-20-2646163

ubersetzung@educomm.hu

Egy szinttel feljebb léptünk

Nemcsak munkatársaink száma emelkedett 2019-ben, hanem egy szinttel feljebb is költöztek 🙂

Március 14-én átadásra került az Educomm Fordítóiroda megújított irodaháza Gödöllőn, a Mátyás király utca 6. szám alatt.
Irodánk első emeletén várjuk a nyelvi szolgáltatások iránt érdeklődők megkeresését: weboldalunkon keresztül, e-mailen, telefonon vagy munkanapokon 9 és 17 óra között személyesen is. Elkészült nyelvi oktatótermünk, amelyben modern prezentációs eszközök támogatják oktatóink munkáját, így lehetőség van kiscsoportos céges vagy magán nyelvórák lebonyolítására is.

Különleges ajánlatunk cégek számára

Legújabb piackutatásunk eredménye igazolta, hogy szolgáltatásunk ár-érték aránya a legjobbak között szerepel a piacon, így bátran bevállaltuk új ingyenes nyelvi tanácsadási szolgáltatásunkat!

Ha Ön elégedetlen jelenlegi beszállítójával, fordítójával, a határidőkkel vagy csak sokallja az árakat, igényelje ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkat, amelyben szakértőnk megvizsgálja, milyen észszerű lehetőségeket látunk a minőség növelésére, az árak és határidők csökkentésére.

A megbeszélésre szívesen meglátogatjuk (bárhol legyen is az országban), de örömmel várjuk megújult irodaházunkban is. Lépjen velünk Ön is egy szintet!

Jelentkezés ingyenes nyelvi tanácsadási szolgáltatásra

Név:*
E-mail:*
Telefon:
-
Cég/szervezet neve:
Tárgy:
Üzenet:
Az adatkezelési nyilatkozatot elfogadom*

* Kötelezően kitöltendő mező

de_DEDeutsch
hu_HUMagyar en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch