Ingyenes gépi fordítás

Kérjük, feltétlenül olvassa el az alábbi tájékoztatót, mielőtt igénybe veszi az ingyenes gépi fordítást!

 

Tájékoztató az ingyenes gépi fordítással (MACHINE TRANSLATION - MT) kapcsolatosan

A gépi fordítás elsősorban szavak és egyszerűbb kifejezések fordítására alkalmas, szótári adatbázisból illeszti össze a célnyelvi szöveget, megadott algoritmus alapján. Ezért gyakran előfordulhat, hogy a végeredmény nem adja vissza az eredeti szöveg tartalmát. Tegyen próbát! Ha pontosabb és professzionális szakfordításra van szüksége, forduljon cégünkhoz megadott elérhetőségeinken vagy kérje árajánlatunkat. Mivel harmadik fél szerverén történik a fordítás, cégünk semmilyen felelősséget nem vállal a gép által lefordított szövegre vonatkozóan.

URL:
Text:
Forrásnyelv:

Célnyelv:


További linkek:

Google Translate - Az egyik legmegbízhatóbb általános gépi fordítást nyújtó online szolgáltatás, talán legnépszerűbb is. Számos nyelven elérhető. Elsősorban rövidebb kifejezések, szavak fordítására alkalmas, több megoldást is javasol.

Babel Fish Translation - A világ korábban leghíresebb ingyenes online fordítóprogramja (sajnos magyar nyelven nem elérhető)

SDL Free Text and Web Translator - online fordítószoftver, szintén csak idegen nyelvű fordítás készíthető a segítségével.

Keresés

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer